Ομορφιά, Χαλάρωση, Αισθητική

Ο φόβος όλων των γυναικών είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου θα σβήσει η φυσική τους γοητεία, αφού η φρεσκάδα και η λάμψη της επιδερμίδας τους θα αντικατασταθεί με ρυτίδες και σημάδια χαλάρωσης στο πρόσωπο και το σώμα. Στην εποχή μας όμως οι γυναίκες δε χρειάζεται πια να ανησυχούν αφού η τεχνολογία προσφέρει λύσεις. Στα διάφορα κέντρα ομορφιάς γίνονται διάφορες θεραπείες, με τη βοήθεια μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες βοηθούν στη διατήρηση ή αποκατάσταση της γυναικείας ομορφιάς.

«Τρώω πάρα πολύ υγιεινά αλλά δεν χάνω βάρος»

Mια από τις πιο συνηθισμένες φράσεις που ακούω στα τελευταία δέκα χρόνια που εξασκώ το επάγγελμα μου είναι η εξής: «Τρώω πάρα πολύ υγιεινά αλλά δεν χάνω βάρος». Εάν τρώτε υγιεινά είναι παρά πολύ καλά που κάνετε γιατί η σωστή διατροφή μπορεί να σας προφυλάξει από διάφορες περιπέτειες όσον αφορά την υγειά σας, δεν πρέπει όμως να αναμένετε να χάσετε βάρος εάν το μόνο πράγμα που κάνετε είναι απλά να τρώτε σωστά και υγιεινά.

 


Περισσότερα...
  • Εμφανίσεις: 8617

Η τεχνολογία στο οπλοστάσιο της ομορφιάς

Ο φόβος όλων των γυναικών είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου θα σβήσει η φυσική ους γοητεία, αφού η φρεσκάδα και η λάμψη της επιδερμίδας τους θα αντικατασταθεί με ρυτίδες και σημάδια χαλάρωσης στο πρόσωπο και το σώμα. Στην εποχή μας όμως οι γυναίκες δε χρειάζεται πια να ανησυχούν αφού η τεχνολογία προσφέρει λύσεις.

 


Περισσότερα...
  • Εμφανίσεις: 7515

Μαλλιά όλο λάμψη

Ποια νύφη δεν θέλει να δείχνει υπέροχη την ημέρα του γάμου της;  Καμία φυσικά!  Ανάμεσα τους κι εσείς.  Για να πετύχετε μια λαμπερή εμφάνιση λοιπόν δώστε την απαιτούμενη προσοχή στα αξεσουάρ που θα τοποθετήσετε στα μαλλιά σας.
Τιάρες, πόρπες, μικρά χτενάκια ή κοκαλάκια, λουλούδια είναι μερικές από τις επιλογές σας.  Εσείς θα καταλήξετε σε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο και στιλ, και φυσικά το ποσό το οποίο είσαστε διαθετημένες να ξοδέψετε.

 


Περισσότερα...
  • Εμφανίσεις: 7988

Νύφες με παχάκια

Όλες οι γυναίκες την ημέρα του γάμου μας θέλουμε να είμαστε και να νοιώθουμε υπέροχες! Την πλέον σημαντική μέρα της ζωής κάθε γυναίκας, το πώς φαινόμαστε μέσα στο νυφικό είναι ζωτικής σημασίας.
Μια γυναίκα με κανονικές σωματικές αναλογίες, μπορεί πολύ εύκολα να φαίνεται ακριβώς όπως ονειρεύεται την ημέρα του γάμου της.

 

 


Περισσότερα...
  • Εμφανίσεις: 8008

Larnaca