Casa Di Fiori - Στολισμό Γάμων

Casa Di Fiori – Στολισμό Γάμων

Διεύθυνση: Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου 106, 2223 Λατσιά
Πόλη: Λευκωσία, Χώρα: Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22571150, Fax: 22571151
Email: info@casadifiori.com
Website: www.casadifiori.com

Need a Help ?
Live Message

Επικοινωνήστε μαζί μας:
+357 22571150

Αναμφίβολα, το 1999 αποτελεί σημείο αναφοράς για την εταιρεία μας. Το φθινόπωρο του 1999 ήταν διαφορετικό για εμάς. Ο Λοΐζος Κωνσταντίνου (Γενικός Διευθυντής Casa di Fiori) πήρε την απόφαση να θεμελιώσει την αγάπη του για τα λουλούδια και να κάνει πράξη όλα όσα έμαθε τις προηγούμενες δεκαετίες.

Το Φυτώριο – Ανθοπωλείο Casa di Fiori πήρε σάρκα και οστά στις 23 Οκτωβρίου 1999 στα Λατσιά. Αδιαμφισβήτητα δεν ήταν μια απόφαση στιγμής, ούτε λύση ανάγκης. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά από σοβαρή και ώριμη, πάντα, σκέψη. Η ενασχόληση με το επάγγελμα είχε αρχίσει αρκετά χρόνια πριν με το σχεδιασμό και τη συντήρηση κήπων υπό την επίβλεψη του «αρχιτέκτονα» της εταιρείας μας.

Το συγκεκριμένο γεγονός βοήθησε ούτως ώστε να κτίσουμε μια επιχείρηση που στο βάθος χρόνου απέδειξε ότι η πείρα και οι γνώσεις δεν αποτελούν προϊόν που έχει αγοραστική αξία μα προϊόν σφυρηλατημένο με πόθο και μόχθο. Μέσα απ’αυτές τις γνώσεις καταφέραμε να δημιουργήσουμε κήπους με τη σημασία της λέξης. Κήπους τους οποίους χαιρόμαστε να βλέπουμε μέχρι και σήμερα, κήπους για τους οποίους δώσαμε όλο μας το είναι, όλο μας τον εαυτό.

Ταυτόχρονα, το Casa di Fiori, από την αρχή της ίδρυσης του δεν αποτέλεσε μια μονοδιάστατη επιχείρηση. Οι βλέψεις και τα όνειρα μας κοιτούσαν πάντοτε πιο μπροστά από την καθημερινότητα μας. Έτσι, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Φυτωρίου – Ανθοπωλείου Casa di Fiori, η εταιρεία μας αναλαμβάνει το στολισμό Γάμων, αρραβώνων και βαπτίσεων. Στιγμές ζωής, στιγμές Casa di Fiori λέει η ψυχή μας. Είναι κάποιες ξεχωριστές μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου, στιγμές στις οποίες θέλουμε να δίνουμε δυναμικά το παρών μας. Μέσα από την εμπειρία και τη διάθεση για δημιουργία, προσπαθούμε πάντοτε να κάνουμε αυτές τις στιγμές μοναδικές, για όλους μας τους πελάτες, για όλους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Τα λουλούδια και τα φυτά, πάντοτε χάριζαν και χαρίζουν μοναδικές στιγμές. Από πολύ παλιά, μέχρι και σήμερα .. τα λουλούδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι οποιασδήποτε εκδήλωσης, οποιασδήποτε στιγμής. Αδιαπραγμάτευτα, οι σημαντικές στιγμές είναι πολλές, πολλές και μοναδικές. Για κάθε ξεχωριστή στιγμή, έχουμε τη δική μας ιδέα, τη δική μας δημιουργία. Ένα όμορφο μπουκέτο ισοδυναμεί με μια γλυκιά στιγμή. Η αγάπη για τα λουλούδια αποτελεί τρανταχτό πλεονέκτημα για το ανθοπωλείο μας. Μοναδικές στιγμές, στιγμές Casa di Fiori.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα λουλουδιών, φυτών, ανθοσυνθέσεων μπορείτε να επιλέξετε τι ταιριάζει στην κάθε περίπτωση. Εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις για ονομαστικές γιορτές, γεννήσεις, γενέθλια, επετείους κ.λ.π . Επιπρόσθετα, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου αλλά και γλάστρες που θα δώσουν μια άλλη νότα στο σπίτι και γενικότερα στο χώρο σας.

Το Φυτώριο – Ανθοπωλείο Casa di Fiori, σας υπόσχεται να προσφέρει πάντα ποιότητα, μέσα από μία ευρεία σειρά ανθοσυνθέσεων με άψογους χρωματικούς συνδυασμούς, μπόλικη δημιουργικότητα και φυσικά άπλετη εκτίμηση για όλους σας, τους ανθρώπους τους οποίους μας εμπιστεύονται.

Σας ευχαριστούμε και δηλώνουμε υπεύθυνα ότι το Casa di Fiori, αποτελεί και θ’αποτελεί για μια ζωή, πηγή δημιουργίας και πηγή ευθύνης.

Casa di Fiori – Feel The Difference
Με σεβασμό και υπευθυνότητα,

η Διεύθυνση και το προσωπικό του Casa di Fiori.

© Φυτώριο – Ανθοπωλείο Casa di Fiori (Λατσιά/Λευκωσία)

Casa Di Fiori - Στολισμό Γάμων

Showing all 2 results

Show:
Casa Di Fiori Diakosmisis Gamou Kypros Gamos Logo 2022

Casa Di Fiori – Διακοσμήσεις Γάμου

Highlights:

Κάντε κλικ στα πιο κάτω links (Facebook, Instagram, Provagamou) για να δείτε τα νέα μας και τις υπηρεσίες μας με τις καλύτερες τιμές.

Facebook Page:
Casa di Fiori

Instagram Page:
Casa di Fiori

Provagamou.com Page:
Casa di Fiori

Need a Help ?
Live Message

Επικοινωνήστε μαζί μας:
+357 22571150

Casa Di Fiori - Bridal Bouquets - Nyfika Mpouketa

Casa Di Fiori – Nyfika Mpouketa

Highlights:

Κάντε κλικ στα πιο κάτω links (Facebook, Instagram, Provagamou) για να δείτε τα νέα μας και τις υπηρεσίες μας με τις καλύτερες τιμές.

Facebook Page:
Casa di Fiori

Instagram Page:
Casa di Fiori

Provagamou.com Page:
Casa di Fiori

Need a Help ?
Live Message

Επικοινωνήστε μαζί μας:
+357 22571150

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping